اداره تغذيه با هدف تهيه، پخت و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي و روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مينمايد و با اين اقدامات ميكوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد. درحال حاضر امور تهيه، پخت و توزيع غذاي دانشجويي بر اساس برنامه پنجم توسعه اقتصادي به بخش خصوصي واگذار گرديده و اداره تغذيه نظارت عاليه بر عملكرد پيمانكار در سلف سرويسها دارد. دانشگاه کردستان در هر شبانه روز 3 وعده غذایی را با نازلترین قیمت در اختیار دانشجویان قرار میدهد. تمامی دانشجویان دانشگاه کردستان از جمله دانشجویان بینالملل میتوانند از طریق لینک زیر غذای روزانه خود را رزرو نمایند.
✅ لینک رزرو غذا: http://food.uok.ac.ir/
ظرفيت سالن هاي غذاخوري (سلف سرويس ها) دانشگاه كردستان
نام سالن غذاخوري |
|
ظرفيت (نفر) |
سلف سرويس مركزي |
سالن بالا (برادران) |
140 |
سالن پايين (برادران) |
220 |
|
سالن خواهران |
320 |
|
سلف سرويس كشاورزي |
سالن برادران |
450 |
سالن خواهران |
400 |
|
سالن اساتيد و کارکنان |
150 |
|
جمع كل |
1680 |
دانشگاه کردستان علاوه بر داشتن 2 غذاخوری عمومی، دارای 2 رستوران خصوصی نیز میباشد که اولی در ساختمان مجاور سلف سرویس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و دومی در مجتمع خوابگاهی دخترانه فرشتگان قرار گرفته است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://www.uok.ac.ir/fa/vice-chancelleries/student-affairs/dining-system-guide.aspx