کوردی English

تغذیه

اداره تغذيه با هدف تهيه، پخت و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي و روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مي‌نمايد و با اين اقدامات مي‌كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد. درحال حاضر امور تهيه، پخت و توزيع غذاي دانشجويي بر اساس برنامه پنجم توسعه  اقتصادي به بخش خصوصي واگذار گرديده و اداره تغذيه نظارت عاليه بر عملكرد پيمانكار در سلف سرويس‌ها دارد. دانشگاه کردستان در هر شبانه روز 3 وعده غذایی را با نازل­ترین قیمت در اختیار دانشجویان قرار می­دهد. تمامی دانشجویان دانشگاه کردستان از جمله دانشجویان بین­الملل می­توانند از طریق لینک زیر غذای روزانه خود را رزرو نمایند.

✅ لینک رزرو غذا:  http://food.uok.ac.ir/

 

ظرفيت سالن هاي غذاخوري (سلف سرويس ها)  دانشگاه كردستان

نام سالن غذاخوري

 

ظرفيت (نفر)

سلف سرويس مركزي

سالن بالا (برادران)

140

سالن پايين (برادران)

220

سالن خواهران

320

سلف سرويس كشاورزي

سالن برادران

450

سالن خواهران

400

سالن اساتيد و کارکنان

150

جمع كل

1680

 

 

دانشگاه کردستان علاوه بر داشتن 2 غذاخوری عمومی، دارای 2 رستوران خصوصی نیز می­باشد که اولی در ساختمان مجاور سلف سرویس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و دومی در مجتمع خوابگاهی دخترانه فرشتگان قرار گرفته است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:

https://www.uok.ac.ir/fa/vice-chancelleries/student-affairs/dining-system-guide.aspx