نشست کارگروه ملی همکاریهای علمی و بینالمللی با اقلیم کردستان عراق روز سهشنبه مورخه ۱۳۹۹/۰۴/۳۰ ساعت ۱۳:۰۰ لغایت ۱۵:۱۵ به صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه کردستان از طریق سامانه LMS برگزار گردید.
در این نشست، جناب آقای دکتر رحمت صادقی ریاست محترم دانشگاه، دکتر قباد شفیعی مدیر امور بینالملل، دکتر کامران چپی مدیر امور دانشجویان بینالملل و کارشناسان دفتر امور بینالملل از طرف دانشگاه کردستان به عنوان رئیس کارگروه ملی همکاریهای علمی و بینالمللی با اقلیم کردستان عراق؛ جناب آقای دکتر علیزاده مدیر محترم امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر شیخون نماینده مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت عتف و مدیران بینالملل و نمایندگان ۱۹ دانشگاه کشور (دانشگاههای بینالمللی امام خمینی، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، الزهرا، ارومیه، صنعتی نوشیروانی بابل، بوعلی سینا، اراک، ایلام، گیلان، هنر اصفهان، صنعتی اصفهان، مراغه، محقق اردبیلی، جامع علمی کاربردی، شهیدمدنی آذرباییجان، میبد، فنی و حرفهای) و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران شرکت داشتند.
در ابتدای نشست، رئیس دانشگاه کردستان بعنوان مسوول دبیرخانه کارگروه ملی همکاریهای علمی و بینالمللی با اقلیم کردستان عراق، ضمن عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان در نشست، به بررسی اهمیت بینالمللیسازی دانشگاهها پرداختند و از اهمیت اقلیم کردستان عراق برای توسعه تعاملات علمی و بینالمللی سخن گفتند. ایشان همچنین با اشاره به روابط بسیار نزدیک دانشگاه کردستان با دانشگاههای اقلیم به دلیل قرابت فرهنگی، زبانی و جغرافیایی، آمادگی کامل این دانشگاه برای هر نوع خدمترسانی به دانشگاههای کشور و کمک به تسهیل ارتباطات علمی و تحقیقاتی را اعلام نمودند. دکتر صادقی در انتهای سخنان خود، با بیان اهمیت برگزاری چنین جلسات مشترکی، برای نشست آرزوی موفقیت کردند.
سپس، جناب آقای دکتر شیخون نماینده مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت عتف، ضمن تشکر ویژه از دانشگاه کردستان به دلیل فعالیتهای چشمگیر بینالمللی در چند سال گذشته، یادآور شدند که اقلیم کردستان عراق به اندازه خود کشور عراق برای جمهوری اسلامی ایران مهم بوده و انتظار میرود که یک برنامه راهبردی مناسب همکاری با اقلیم از طرف دانشگاه کردستان با دو محوریت جذب دانشجو و ایجاد شعب دانشگاهی تدوین و ارائه گردد.
در انتهای برنامه، جناب آقای دکتر صادقی، ضمن تشکر از تمامی شرکت کنندگان، نشست را موفقیتآمیز خواندند و پیشنهاد دادند موارد مطرح شده در نشست پیگیری شده و از طرق مختلف مدیران بینالملل دانشگاههای عضو این کارگروه ملی با هم در ارتباط باشند.