شورای بینالمللیسازی دانشگاه
شورای بینالمللیسازی دانشگاه در راستای برنامهریزی، پیادهسازی و اجرای مصوبات شورای سیاستگذاری امور بینالملل و همچنین تدوین، بازنگری و پایش برنامه استراتژیک بینالمللی دانشگاه تشکیل میگردد.
ترکیب اعضاء شورا
- مدیر امور بینالملل دانشگاه بهعنوان رئیس شورا
- مدیر امور دانشجویان غیرایرانی بهعنوان عضو شورا
- معاون مدیر امور بینالملل بهعنوان عضو جانشین
- مسئولین بینالملل دانشکدهها و پژوهشکدهها بهعنوان اعضای شورا
تبصره 1: کلیه اعضا دارای حق رای واحد میباشند و مصوبات شورا با تعداد رای نصف بعلاوه یک قابل اجرا میباشد.
تبصره 2: در موارد مقتضي با تشخیص رئيس شورا از افراد حقيقي و حقوقي مرتبط با موضوع به عنوان مدعو (بدون حق رای) براي شركت در جلسات شورا دعوت به عمل خواهد آمد.
تبصره ۳: یکی از اعضای با رای اکثریت شورا بهعنوان دبیر انتخاب میشوند.
✅ جهت دانلود آییننامه شورای بینالمللیسازی دانشگاه اینجا کلیک نمایید
مسئولین بینالملل دانشکدهها
صالح محمدی
استادیار
دانشکده هنر و معماری
شماره تماس: 09183719518
صالح محمدی در حال حاضر عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه کردستان میباشند. زمینه کاری ایشان معماری پایدار و طراحی و توسعه سیستمهای انرژی پایدار مبتنی بر منابع تجدیدپذیر می باشد. ایشان در فاصله سالهای 2016-2019 به عنوان محقق پسادکتری در دانشکده معماری دانشگاه صنعتی دلفت مشغول به کار بودهاند و در طول این دوره بر روی چندین پروژه اروپایی موفق(H2020) در زمینه طراحی، توسعه و ساخت سیستم های پایدار و هوشمند انرژی، فعالییت داشتهاند. ایشان همچنین به عنوان مدیر پروژه و مشاور ارشد سیستم های هوشمند انرژی با مهندسین مشاور Witteveen+Bos (2015-2019) در لاهه هلند همکاری داشته و در طراحی، توسعه و مدیریت پروژه هایی همانند پروژه مجموعه جهانی اکسپو هلند2022، پاویلیون هلند در نمایشگاه Dubai Expo 2020، پروژه شهر هوشمند بوسان کره جنوبی و پروژه طراحی سیستم انرژی شهری هلسینکی فنلاند فعالییت داشتهاند. ایشان دکترای خود را از دانشگاه صنعتی آیندهوون هلند در ژانویه 2016 در زمینه "سیستمهای هوشمند انرژی" دریافت کرده است.
جمیل جعفری
استادیار
دانشکده زبان و ادبیات
شماره تماس: 09188774521
• جميل جعفری دارای مدرک دکتری زبان و ادبیات عربی از دانشگاه تربیت مدرس تهران بوده و همينک استادیار گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه کردستان است. علایق پژوهشی وی عبارتند از: آموزش زبان عربی به غير عرب زبانان- صرف و نحو- تحقیق در نسخ خطی.
• فعالیتهای بین المللی: برگزاری همایش بین المللی قرآن کریم و زبان و ادب عربی در سال 1399 با همکاری چهار دانشگاه از مالزی و از اقليم کردستان- برقراری دو تفاهم نامه با همکاری خانم دکتر کریمی با دانشگاه-های مالايا و يونيزا در کشور مالزی
فواد قاسمی
استادیار
دانشکده علوم پایه
شماره تماس: -
فواد در سال 1366 در دهگلان (از توابع استان کردستان) به دنیا آمده و تحصیلات پیش دانشگاهی را در سنندج به اتمام رسانده است. فواد در سال ۱۳۸۹ لیسانس خود را از دانشگاه کردستان و مدارک ارشد و دکترا را نیز از دانشگاه تهران در رشته های نانو فیزیک (سال۱۳۹۱) و نانو الکترونیک (سال ۱۳۹۶) دریافت نموده است. همچنین دوره فرصت مطالعاتی کوتاه مدتی (به مدت ۶ ماه) را در کشور اسپانیا سپری کرده است. فواد در حال حاظر عضو هیات علمی گروه فیزیک و سرپرست آزمایشگاه فیزیک افزاره نانومقیاس دانشگاه کردستان است.
فریدون حسینپناهی
استادیار
دانشکده مهندسی
شماره تماس: -
فریدون حسین پناهی تحصیلات دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی را در رشته مهندسی برق-گرایش مخابرات در کشور ژاپن و در دانشگاه "کیو" (Keio University) سپری نمود. بعد از اخذ مدرک دکتری (شهریور ۱۳۹۵) بلافاصله در مقطع پسا دکتری و در دانشگاه های کیو ژاپن و یو سی ال ای (University of California, Los Angeles-UCLA) مشغول به تحقیق و پژوهش شد. اخذ معتبرترین بورسیه های تحصیلی در ژاپن در مقاطع کارشناسی ارشد (از JGC-S Scholarship Foundation) و دکتری (Monbukagakusho or MEXT)، دریافت معتبرترین فلوشیپ محقق های برتر جوان برای مقطع دکتری و پسا دکتری از JSPS در ژاپن، دریافت گرنت های پژوهشی متعدد از دولت ژاپن، دانشگاه کیو و شرکت های ژاپنی از جمله موفقیت های بدست آمده توسط ایشان می باشند.
خلیل غلامی
دانشیار
دانشکده علوم انسانی و اجتماعی
شماره تماس: 09181776190
خلیل غلامی در سال 2009 با درجه دکتری از دانشگاه هلسینکی فنلاند فارغ الاتحصیل شد و در حال حاضر دانشیار علوم تربیتی با تخصص برنامه ریزی درسی در دانشگاه کردستان می باشد. او همچنین از سال 2016 صاحب کرسی تدریس و تحقیق و راهنمایی دانشجویان دکتری در دانشگاه هلسینکی بوده است. علاقه اصلی پژوهشی او توسعه برنامه درسی در آموزش های پایه و عالی، تدریس و تربیت معلم و یادگیری الکترونیکی است. در راستای این علایق پژوهشی، دکتر غلامی در حال حاضر درسهای مانند برنامه ریزی راهبردی در اموزش عالی، طراحی و تدوین برنامه درسی و رویکردهای تدریس و نظریه های یادگیری را تدریس می کند.
کاوه ملازاده
استادیار
دانشکده کشاورزی
شماره تماس: 08733627723
دکتر کاوه ملازاده استادیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه کردستان می باشد. ایشان تا کنون بیش از ۴۰ مقاله علمی را در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسانده است. علایق پژوهشی ایشان شامل کاربرد پردازش تصویر و بینایی ماشین، داده کاوی و هوش مصنوعی و نیز مکاترونیک در مهندسی بیوسیستم می باشد.
حبیبالله محمدی
استادیار
دانشکده منابع طبیعی
شماره تماس: 09181704630
دوران تحصیل بنده در مقطع کارشناسی در دانشگاه گیلان و در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ارومیه به پایان رسید. همچنین دوره دکترای تخصصی خود را در رشته بوم شناسی آبزیان شیلاتی در دانشگاه گرگان در سال ۱۳۹۵ به پایان رساندم. عنوان رساله بنده مطالعه لیمنولوژیک و ارزیابی بیوماس کپور ماهیان پرورشی دریاچه گلبلاغ استان کردستان بود. در اواخر دوره دکتری در راستای رساله انجام شده با مکاتبات صورت گرفته پذیرش و موافقت دوره فرصت مطالعاتی در دانشگاه ماساچوست آمریکا حاصل شد و در پروژه بررسی اثرات تغییر اقلیم جهانی بر دریاچه های حوضه شمال شرق آمریکا و بخشی از خلیج ماین قیانوس اطلس مشارکت داشتم. بنده هم اکنون در دانشگاه کردستان در گروه شیلات مشغول به کار می باشم و در زمینه مطالعات لیمنولوژیکی و مدیریت دریاچه ها و سایر منابع آب های سطحی مشغول به فعالیت هستم.