درباره دوره
دوره مجازی سهروزه کنترل مقاوم (مدرسه زمستانی) در تاریخ ۳، ۴ و۵ اسفند ۱۴۰۰، توسط مرکز پژوهشی ریزشبکه و شبکههای هوشمند (SMGRC) در دانشگاه کردستان (UOK) با همکاری انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران(ISOSG) برگزار شد.
کنترل مقاوم کنترل سیستمهایی با دینامیک غیرثابت ناشی از اغتشاشهای نامشخص است که نسبت به روشهای کلاسیک قابلیت اطمینان بالاتری دارد. در تئوری کنترل، کنترل مقاوم رویکردی برای طراحی کنترلکننده است که به صراحت با عدم قطعیت سروکار دارد. روشهای کنترل مقاوم برای عملکرد بهتر بهکار میروند. هدف روشهای مقاوم دستیابی به عملکرد و یا پایداری مقاوم در حضور نامعینیهای غیرقابل شناسایی است.
مرکز پژوهشی ریزشبکهوشبکههای هوشمند دانشگاه کردستان با هدف آموزش پایههای کنترل مقاوم و حرکت بهسوی صنعتیکردن تئوری کنترل مقاوم، این مدرسه را برگزار کرد. در این مدرسه ۹ کورس تخصصی و ۴ کورس مربوط به تمرینات و شبیهسازی متلب ارائه شد.
در ادامه لیست کورسهای برگزار شده را مشاهده میفرمایید (برای دسترسی به اطلاعات هر کورس روی عنوان کورس مربوطه کلیک کنید):
سخنرانان اصلی
سخنرانان اصلی این دوره دکتر حسن بیورانی، دکتر قباد شفیعی، دکتر یزدان باتمانی و دکتر برمک بیگزاده بودند. دانشجویان تحصیلات تکمیلی و فوق دکترا نیز در برگزاری جلسات شبیهسازی و حل تمرین مشارکت داشتند.
نحوه برگزاری
دوره بهصورت مجازی و در بستر Microsoft teams در تاریخ ۳ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۸:۳۰ آغاز شد. ابتدا پروفسور بیورانی، رئیس مرکز به مدت ۳۰ دقیقه به خوشامدگویی و معرفی دانشگاه، مرکز پژوهشی و دوره موردنظر پرداختند.
کورس اول (An Introduction on Robust Control) در ساعت ۹ به وقت ایران برگزار و پرفسور بیورانی به معرفی کنترل مقاوم و تاریچه کنترل پرداختند. در ادامه تمامی کورسها باتوجه به برنامه زمانی مشخص شده تا پایان روز سوم برگزار شدند.
در روز ۵ اسفند ۱۴۰۰ در ساعت ۱۱:۴۵ جلسه اختتامیه با حضور تمامی اساتید دوره و تیم پشتیبانی برگزار شد که در ابتدا پروفسور بیورانی نکاتی را به مدت ۷ دقیقه ارائه دادند سپس پرسش و پاسخ در مورد دوره آغاز شد که شرکتکنندگان سوالات خود را از اساتید و تیم پشتیبانی پرسیدند و هر پرسشی توسط استاد/تیم پشتیبانی مربوطه پاسخ داده شد. در پایان، جلسه با عکس گروهی پایان یافت.
شرکت کنندگان
۶۹۰ نفر در مجموع دورهها شرکت کردند و در بعضی از کورسها بیشتر از ۱۰۰ نفر شرکت کننده حضور داشتند. شرکت کنندگان از بیش از ۳۵ کشور بودند (چین، فرانسه، دانمارک، اردن، هند، عراق، آلمان، ترکیه، مکزیک و…)
ثبت نام در دوره از طریق لینکدین ۳۱%، ایمیل ۲۷%، وبسایت مرکز ۱۵% و دیگر فضا های مجازی مانند اینستاگرام و … ۲۷% صورت گرفت.
گروههای شرکتکننده در دورهها شامل اساتید ۱۲%، مهندسین (گروه های صنعتی) ۱۲%، محققین ۱۶%، دانشجویان دکترا ۳۴% و ارشد ۲۶% بودند.